Laktoferin
Laktoferin

Pravila privatnosti

Kolačići i ostale tracking tehnologije

Informacije od ovih kolačića pomažu nam da shvatimo kako naši korisnici upotrebljavaju web stranicu, sa svrhom unaprijeđenja kvalitete sadržaja prema korisnicima i doživljaja pregledavanja. Opcionalni kolačići uključuju kolačiće Google Analytics (čiji kolačići prate posjećenost i analiziraju uspješnost web stranice, a koje su G-M Pharmi Zagreb d.o.o. dostupne kao statistički podaci, bez osobnih podataka individualnih korisnika) te kolačiće društvenih mreža (npr. Facebook) koji omogućuju korisniku da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama.

Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje.

Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima:

ovdje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu

ovdje za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome

ovdje pročitajte način rada "InPrivate" i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer

ovdje za više informacija o modusu "Privatna navigacija" i postavkama kolačića u pregledniku Safari

Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Koje su moje opcije?

Možete odlučiti ne podijeliti s nama tražene podatke. Imajte na umu da su određeni podaci potrebni kako bi mogli dobiti povratnu informaciju oko traženih proizvoda ili usluga kao i odgovor na Vaš unos putem forme „kontaktirajte nas“.

Pristup i ažuriranje Vaših osobnih podataka

Kako biste pregledali ili ažurirali vaše osobne podatke, kako biste se uvjerili da su točni, kontaktirajte zop@g-m-pharma.hr. G-M Pharma Zagreb d.o.o. će učiniti sve kako bi Vam u roku od 30 od Vašeg zahtjeva za pristupom dana pružio uvid u Vaše tražene podatke te po potrebi ažurirao, promijenio ili obrisao u potpunosti Vaše podatke. Ukoliko, zbog određenog razloga nismo u mogućnosti ispoštovati Vaš zahtjev, u roku 30 dana bit ćete obaviješteni kada će Vam podaci biti omogućeni na uvid. Iako je malo vjerojatno, ukoliko nismo u mogućnosti podijeliti s Vama Vaše tražene podatke, bit ćete obaviješteni zbog kojeg konkretnog razloga nismo u mogućnosti izvršiti traženi uvid.

Pitanja vezana za ovu obavijest pravilima privatnosti

Ukoliko imate dodatna pitanja, ili eventualnu zamjerku vezano oko zaštite Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na zop@g-m-pharma.hr. Svaki upit ili zamjerka vezana za privatnost bit će evidentiran i istražen te će se osigurati rezultati istrage. Ukoliko se utvrdi da je zamjerka opravdana, poduzet će se sve odgovarajuće mjere.

Laktoferin Laktoferin